I want to throw a party

Hi,

Hebben jullie dat ook wel eens? Je bent jarig, en natuurlijk wil je dat met je vriendinnen vieren. Maar met wie precies, en hoe? Vaak ben je ook nog eens afhankelijk van het weer en de ruimte, want we leven niet allemaal in een villa. Hier wat leuke ideeën en tips.

– Nodig je allerbeste vriendin(nen) uit en hou een leuk weekend. Lekker lang en vol met leuke dingen. Nodig ze bijvoorbeeld uit vanaf vrijdagmiddag tot zondagochtend oid en doe dingen als: maskertjes, elkaar opmaken, tot ’s avonds laat films kijken, shoppen, leuke foto’s maken. Het is natuurlijk wel lastig want je kan moeilijk een hele planning maken en zeggen, ‘We gaan nu dit doen!’ Daarom kan je het beter met één, twee of drie goede vriendinnen doen (maar met z’n drieën is een hele opgave).
– Nodig je vriendinnen uit (dat zijn voor mij zegmaar de mensen met wie je omgaat op school ofzo, maar die ook iets méér zijn dan ‘klasgenoten’) en doe daar een avondje ofzo iets leuks mee. Nu verwachten jullie natuurlijk eigenlijk dat ik iets leuks voorstel.. nou ik zou zeggen: een filmpje kijken, cupcakes versieren, schaatsen, zwemmen… misschien kom je nu zelf ook op wat ideeën. 🙂
– Pak het groots aan: nodig 30-50 mensen uit (is wel handig als je het samen met een vriendin doet). Dit is makkelijk in de zomer, dan kun je gewoon buiten zijn bij iemand met een grote tuin ofzo. Hier hoef je zelf niet zoveel te doen; de mensen maken de sfeer. Natuurlijk kun je wel voor leuke versiering, lichtjes oid zorgen. Ook aan wat hapjes en drankjes kun je meer aandacht besteden, zodat het er gezellig uitziet. Maar uiteindelijk wordt er vaak gewoon wat gezellig gekletst enzo.

Uitnodigingen maken: Zoek een leuk plaatje (niet al te druk) op van een party op weheartit.com, zet de informatie erop & verstuur ze via mail, sms, twitter, hyves, facebook, of print ze gewoon uit.
Hapjes & drankjes: Duik met een vriendin, je zus of moeder de keuken in brouw wat lekkere dingen. (Eerst even op internet kijken natuurlijk, genoeg te vinden!) ik zelf vind chips een beetje saai worden, leuke snoepjes (gummibeertjes :3) of wat gezonde dingen vind ik veel leuker. Chips vind ik er een beetje uit zien like; even een bak op tafel dumpen. En bij andere dingen kan je zien dat er over nagedacht is.
Muziek: Dat zorgt altijd voor een leuke sfeer. Maak van tevoren een afspeellijst en laat die door een stereo ofzo spelen.

Dit was het wel (: xoxo


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s