My Room Part Three

Hi!

Hier het derde en eennalaatste stuk van mijn kamer. Enjoy (:


Mijn kamer; L-vormig. In dat inhammetje zit de badkamer. Eigenlijk had ik heel dat stuk erbij, maar dat was wel heel krap in de badkamer, dus hebben ze het heel droog uit mijn kamer gehaald. Gelukkig is dat al zolang ik me kan herinneren, dus geen opeens verkleinde kamer 😉

Deze keer een uitgebreider verslag. Want aan deze kant is een plank, bureau, whiteboard & inbouwkast. Sorry for the mess, but I’ll just say: welcome, ‘cause the party starts here (:

Jaja! Je krijgt nu echt mijn leefruimte te zien. Hier zit ik namelijk elke middag + avond samen denk ik zo’n 3 uur. Nou, links zie je tussen mijn bureau en de muur wat tassen en stekkers, maar daar letten we níét op. Voor de rest ligt er aardig wat op mijn bureau; bakje met pennen stiften, radio, post-it-briefjes, plakbandding, vaak m’n agenda & laptop (nu ook fototoestel). Gezellige boel toch!

Boven m’n bureau vind je een plank voor nog meer rommeltjes/gezelligheid. Een doosje, oorbellenrekje, beeldje uit Droomvlucht van de Efteling, nog een paardenbeeldje, neproos ^^, Douglasding waar volgens mij niks meer in zit, ‘H’ beeldje van speksteen (selfmade), bakje met stiften voor op m’n whiteboard. Ingezoomd op m’n oorbellenrekje met een al aardig grote verzameling oorbellen, die nu trouwens een beetje stil staat; het zijn nu meer kettingen. Maar het is echt een superhandige manier om op te bergen! (Xenos)

En dan m’n whiteboard, de laatste tijd gebruik ik ‘m wat minder. Komt denk ik ook omdat ik nu m’n blog & mobiel heb. Daarom heb ik er wat foto’s opgehangen, om het toch gezellig te maken. ‘Pictures, just like falling stars’. Ze zijn btw allemaal heel oud, want we drukken niet zo vaak foto’s af. (Staat ook in die roze letters onderaan.)

Yeaaah m’n kast ;D Eronder liggen ook nog wat shirtjes, en daaronder gymtas en gymschoenen, en hierboven nog zomershirtjes, maar dat werden te veel foto’s – is toch vooral rommel. En dat kunnen jullie je wel voorstellen, ghehe. Deze kast is echt ideaal, want ophangen is zoveel handiger dan opvouwen!

xoxo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s