Look Of The Day 2/6/’12


Mijn outfit van vandaag bestond uit een broek, een shirtje en een riem. De broek draag ik echt niet vaak, alleen als ik eens een keer een andere broek aanwil. Hij komt van de Primark, maar ik heb hem een keer van iemand gekregen. Hij zit superstrak bij je benen, waardoor je hele skinny legs krijgt, en dat effect vind ik af en toe best leuk. Het shirtje heb ik bij de CoolCat gekocht dit seizoen. Soms ga ik voor de echte modeprints en -kleuren, maar ook de vrolijke knalkleurtjes draag ik nog graag. Zo ook deze blauwe. De print is er een van twee katten, een met een nerdbril en een met een stropdas, omlijnd een hart van tijgerprint. Tja, je moet het maar bedenken. De riem heb ik pas uit mijn moeders kast gepikt, ik vind het echt een superstoer item die zo’n shirt als deze niet te kinderlijk maakt.


Mijn make-up bestond uit oogschaduw, oogpotlood en mascara. De oogschaduw die ik over mijn hele ooglid deed was een lichtroze kleurtje met een beetje rood erdoorheen en in de buitenste ooghoeken deed ik nog een klein beetje bruin, alletwee uit het pallet van byBG.nl. Op mijn waterlijn zette ik een blauw lijntje met het oogpotlood van Essence ‘Cool Down’. Die kleur is een keer vernieuwd, dit is nog de oude versie.


De oorbellen die ik droeg heb ik van mijn oma gekregen op mijn verjaardag. Ik vind ze heel leuk, een soort druppel eigenlijk. Sorry voor mijn oor trouwens, die ziet er niet zo fijn uit van zo dichtbij!

Al met al vind ik dit een leuke outfit. Met best wel wat dingen gecombineerd: het vrolijke shirtje met de stoere riem en een skinnyjeans, wat weer meer naar fashion neigt. Dat vind ik heel leuk om te doen en om te dragen. Herkennen jullie mijn stijl hierin een beetje?

(Over de titel: het klopt dat er 2 juni staat, ik had het zaterdag aan, maar post ‘m vandaag.)

Advertenties

Een gedachte over “Look Of The Day 2/6/’12

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s