Vriendinnen: een geschenk uit de hemel <3

Waar we normaal onze vriendinnen elke dag op school zien wordt dat in de zomervakantie natuurlijk opeens een stuk minder! De meesten gaan ook nog op vakantie, waardoor afspreken of elkaar spreken door sms’en en mail/facebook/twitter etc. ook niet meer kan. Daarom is er des te meer reden om deze laatste weken nog even extra te  genieten van de onderonsjes, lachbuien en gesprekken met je vriendinnen op school. Uiteraard mag je ze dat ook best laten merken, want wat zouden we zijn zonder vriend(inn)en? School zou nog saaier zijn, naar school fietsen of reizen ook en ’s middags zou er geen afleiding zijn tussen je huiswerk door. Het lijkt misschien heel vanzelfsprekend, maar vriendinnen zijn toch echt wel een geschenk uit de hemel. Misschien heb je nu maar één beste vriendin en voor de rest niet echt vriendinnen, terwijl je dat liever wel zou willen, maar dat kan allemaal nog veranderen als je in een andere klas ofzo komt. Wees daar dus niet bang voor. Ups and downs zijn ook doodnormaal en als je dan weer in een zogenaamde ‘up‘ zit kan je daar des te meer van genieten.

542038_337494336320249_271872726215744_824993_1094155127_n_large
In een vriendschap moet je soms dingen doen je die niet leuk vindt, toegeven dat je fout zat, jezelf opofferen en als je je ergert niet gelijk gaan snauwen. Want met die persoon heb je veel meer dan met een vreemde; die kan je misschien soms nog wel even afsnauwen, maar in een vriendschap levert dat toch wel wat krassen op. Maar met een vreemde ben je ook lang niet zo close, dus krijg je het ruim en breed terug :). Er zijn genoeg meiden die eigenlijk veel te jaloers, mietemeuterig, aanstellerig en ga-zo-maar-door zijn om goede vrienden met jóú te worden (anderen kunnen daar weer heel anders tegenaan kijken) en een vriendin waar je mee kan lachen, praten, die je af en toe kan plagen en misschien nog wel meer hobby’s mee deelt zonder bovengenoemde eigenschappen maakt jou dus echt weer een stukje gelukkiger.

Tumblr_m55vt7azpf1rt5066o1_500_largeBlair Waldorf (Leighton Meester) & Serena van der Woodsen (Blake Lively) uit Gossip Girl, I liiiike!

Deel de zomervakantievreugde en ga samen iets leuks doen. Picknicken, met haar/jouw hond wandelen, shoppen, iets bakken, naar het strand, naar een zwembad, een leuke DIY, films kijken bij iets minder weer (of gewoon als de zon buiten schijnt, wat maakt het eigenlijk ook uit?), gezellig bij elkaar logeren of misschien, als ze niet te ver weg gaat op vakantie, een paar nachtjes overkomen: nu school niet meer in de weg staat is er genoeg te doen wat niet eens zoveel geld hoeft te kosten. Uiteraard kun je haar ook iets leuks geven, bijv. een boekje met leuke teksten en plaatjes erin, een doorzichtig potje (potje? I hope you get the message) met briefjes erin wat je zo leuk aan haar vind, een zelfgemaakt (vriendschaps)armbandje of gewoon iets uit de winkel. En voor minder kleffere meiden moet je maar gewoon alsnog je best doen om door te laten schemeren dat je écht om haar geeft 🙂

13088655137342472_tv0kdnat_c_large

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s