Woensdag 11 juni

Hello,

Vandaag zou geen verveeldag worden, maar een met actie. En stilzitten zou ook niet voorkomen. Dat was de bedoeling. Tot half 11 ’s morgens, toen we bij een verbouwend zwembad aankwamen. Nog even paps gebeld op zijn werk of hij van andere zwembaden in de buurt kon kijken of ze open waren, maar nee. Dus de volgende keer dat we gaan zwemmen wordt nog even uitgesteld. De laatste keer was voorjaarsvakantie vorig jaar, dus die paar weekjes kunnen er dan ook nog wel bij.
Beduusd dat dit ons al voor de tweede keer is overkomen gingen we weer naar huis en even later nog even wandelschoenen kopen in R’dam stad voor m’n zus. Daarna waren we even thuis, twee uurtjes waarin ik (alsnog) lui op de bank zat met mijn laptop en alle mogelijke foodblogs zat door te spitten (wat er openstond: culy, lekker en simpel, Blondie kookt, over eten) voor het driegangendiner dat ik nog wil gaan doen. Het lijkt erop dat ik nu een redelijk lekker menu heb samengesteld, nu alleen nog even kijken wanneer.
Rond half drie ging ik op de fiets (dat was ik niet meer gewend) naar het winkelcentrum om eerst bij de CoolCat een broek te kopen, daarna naar de ortho (kies staat eindelijk recht en de twee brackets op achterste kiezen zijn weg), toen shirt bij de Primark voor een DIY, naar huis fietsen en nog naar het winkelcentrum daar voor een andere broek bij de CoolCat die ze daar wel in de juiste kleur hadden en nog wat andere boodschapjes. Gegeten en omgekleed en nu nog even bloggen, beetje opruimen, blogs lezen en een advertentie op marktplaats zetten ^^.

xoxo

Tumblr_m37ej7zt6t1qdzj0yo1_500_large

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s