Mijn Google Chrome ABC!

Mijn computer draait vaak overuren en het uurtje van vroeger is sowieso verdubbeld. Een computer geeft ook nog eens heel veel mogelijkheden: gamen (CD of internet), internetten, msn’en, mailen, Word, Powerpoint, Paint etc., foto’s bewerken… Ik ben niks zonder internetverbinding, maar ook dat is nog een weids begrip. Met Google Chrome, een snelle internetbrowser, worden je bezochte sites al snel onthouden en dat vind ik heel erg handig. Hij vult ook al snel aan, dus is het bij mij vaak eerste letter – enter en hup, we zijn er! Dat kan ik dan ook vaak bijna blind, haha. I introduce you: mijn meest gebruikte sites!

annemerel.com
Kennen jullie Annemerel al? Dat zou goed kunnen, aangezien ze ook voor Girlscene schrijft. Ik volg haar blog eigenlijk pas net, maar ik ben fan. Met haar fijne schrijfstijl blogt ze over haar shopverslaving (vooral bij Zara), hardloopavonturen (marathon in aantocht!), baksels en nog meer.

bloglovin.com
Oké, dit is vrij duidelijk. Ik heb ook een klein plusje (het ‘logo’) naast mijn adresbalk staan, een app uit de Chrome Store, daar komt dan een klein cijfertje te staan van het aantal posten dat ik heb en als ik daarop klik, opent hij die, maar die app doet het niet altijd. Dus typ ik het ook nog vaak genoeg in, wel een aantal keer per dag namelijk. Ik ben namelijk verliefd op het zien van al die posts die er allemaal zo aanlokkelijk uitzien… Where to start?

culy.nl
Eigenlijk kijk ik hier al best lang niet meer op, omdat ik meer gadgets en hotspots zie dan recepten. Maar als je bij het receptenoverzicht kijkt staan er nog genoeg lekkere dingen tussen. Foodblog it is!

drakenvliegen.blogspot.com
De enige site met de ‘d’ waarop ik (regelmatig) kijk is deze. Echt zo’n hersenspinselblog, niet zoals de mijne echt elke dag ofzo.

enjoythelove.wordpress.com
Ohh jongens, doe me een plezier en ga hier nu niet massaal op kijken. Dit was het begin van mijn wordpresscarrière, maar echt regelmatige en boeiende posten staan er niet op.

Nimet%2525c3%2525b6nnn_large

facebook.com
Ik ben totaal geen facebookgek, maar kijk er wel gewoon elke dag op. Mijn status update ik niet vaak, ik Like & Comment alleen een beetje, check m’n meldingen en lees alles wat voorbij komt (heet dat op Facebook ook ‘tijdlijn’?).

girlscene.nl
Eerst ging ik gewoon af en toe naar Girlscene, nu volg ik ook hen via Bloglovin’. Sorry, maar ik kan het geen hoogstaande artikelen noemen met de meest geniale onderwerpen… Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe lay-out, die er nu misschien al wel is, volgens mij is dat al een stuk professioneler.

hesterly.wordpress.com
Deze dus!

ielss.nl
Gewoon weer een ontzettend leuke persoonlijke blog. I like!

jolienskingdomofpolish.blogspot.com
Hier kijk ik nooit op, maar heb ik een keer aangeklikt via de rubiek van Girlscene ‘de blog van…’.

kitschdiva.nl
Deze moest ik even openen voordat ik wist wat het was, maar het is een sieradenwebshop, zoiets dacht ik al wel. Iemand had hier een keer een winactie over online gezet, dus keek ik even op de site. Op zich best leuke dingen.

leerlingen.×××.nl
In de kruisjes staat eigenlijk de naam van mijn school, maar die heb ik even weggehaald. Als ik hierop inlog kan ik mijn cijfers, huiswerk, rooster en klas zien.

mycherise.nl
Een leuke fashion, beauty & lifestyle blog. Pas lag  ‘ie eruit op Bloglovin’ (nu ik dit publiceer al weer een tijdje geleden dus ^^) en moest ik hem even ‘handigmatig’ bezoeken, om geen leuke artikeltjes te missen!

nsmbl.nl
Ook een soort verzamelblog, net zoals Girlscene, maar dan voor een nét iets oudere doelgroep volgens mij. Ik kom hier vooral voor de food categorie. 🙂

ohmyfoodness.nl
It’s a foooodblog, my darling! You get it or you don’t, maar ik vind het heerlijk om naar die mooie foto’s te kijken en zelfs een beetje weg te zwijmelen bij de recepten in de categorie zoete zaligheden.

pathe.nl
Bioscoopmaatschappij, om af en toe even te kijken welke films er draaien en of ze leuk genoeg zijn voor een keer in de vakantie!

‘quiet’
Ik wist niet meer precies hoe je het schreef (ok, ik wist best dat het goed was maar wilde het zekere voor het onzekere nemen) dus typte het even in in de adresbalk, kwam op Google en klikte toen op vertalen.

r-
De r van radiostilte misschien? Laat in een comment een site met een r achter!

songteksten.nl
Hier kijk ik wel eens op als ik een songtekst wil weten, maar af en toe zoek ik gewoon net zolang op YouTube tot ik een filmpje vind met de songtekst in de beschrijving omdat ik te lui ben om he-le-maal naar een andere site te gaan. Ach, het is mijn tijd!

twitter.com
Deze staat vaak open (ja-haa, ook onder het leren), maar vooral de laatste tijd kijk ik er niet meer zoveel naar om. Kleine berichtjes met prut en bij de quoteaccounts ken ik de quotes al of is het reclame. Alleen kletsen met een vriendin, of zien wat zij doen ofzo vind ik wel leuk, maar meestal vind ik het eigenlijk onzin. Veel tweet ik dan ook niet. (Ik ben best social media af!)

uploadplaatjes.nl
Hier upload ik al mijn foto’s op. Via WordPress zelf kan het ook wel, maar dat kost heel veel ruimte en dan is het op een gegeven moment op en oeps. En als je een eigen domein hebt moet je voor die ruimte betalen, dus ehh dan doe ik het liever anders! Bovendien kan ik dan gewoon doorschrijven in de post, terwijl de foto upload in het andere tabblad.

veracamilla.nl
Eerst volgde ik haar nog niet, dus scrollde ik gewoon af en toe door haar site. Waarom weet ik eigenlijk niet, sinds een tijdje ben ook ik een trouwe bezoekster. Van haar intro’s kan ik nog een hoop leren en in haar filmpjes vrolijkt ze je op met haar spontaniteit.

Tumblr_lj73sgdcfi1qh0222o1_400_large

weheartit.com
Aaah inspiratiebron nummer 1! Ik moet zeggen dat ik er de laatste tijd minder vaak op kom, ik heb niet meer elke dag een plaatje nodig voor onder een diarypost en kijk er de laatste tijd ook niet meer zo vaak ‘zomaar’ op. Ben ik er eenmaal, dan kan ik weer een hele hoop lekker hearten. Ik vind dat zo’n handig systeem, en onwijs leuk om terug te kijken! Het is eigenlijk opslaan, maar dan zonder troep en dat het ruimte kost.

xxlien.wordpress.com
Een vriendin van me is onlangs een blog begonnen, waar ik natuurlijk wel even op moest kijken. Ik vind het altijd leuk als mensen die ik ken gaan bloggen, ik ben dan zo benieuwd of ze het volhouden en waar ze allemaal over gaan schrijven, en je leert ze weer op een andere manier ‘kennen’! (Dus spam je blog even :D)

youtube.com
De y is een lastige en niet veel gebruikte letter, maar gewoon vertegenwoordigd in dit lijstje – en nog goed ook – door YouTube! De video’s van mijn favoriete vloggers kijk ik, maar natuurlijk ook wat liedjes als – ehum – achtergrondmuziek.

zalando.nl
Net zoals de y ook de z. Het enige is dus zalando, maar daar heb ik ook maar een keertje op gekeken.

Welke sites bezoek jij ook? Zie je er nog leuke nieuwe tussen staan?

Advertenties

2 gedachten over “Mijn Google Chrome ABC!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s