TAG: how much is your face worth?

Ik ben een trouwe bezoekster (en commentster) op de beautyblog van Lotte, en zij heeft me dan ook getagd voor de How much is your face worth? tag. Daarbij gaat het erom hoeveel geld jij gebruikt voor je gezicht. Natuurlijk gebruik je niet elke dag het volle bedrag van de aanschaf van je mascara – waarschijnlijk maar een paar centen -, maar het gaat er dus eigenlijk om voor hoeveel geld jij je look maakt.

P1000346 -

P1000335 -

P1000339 -

tag -

Ik heb niet echt een dagelijkse look, daarom heb ik gewoon een random one uitgekozen met een naturel kleurtje over het hele ooglid, in de buitenste hoek nog wat olijfgroen en een klein beetje highlighter op mijn wenkbrauwbot.. Ik had eigenlijk verwacht dat dat heel weinig zou zijn, maar het valt nog wel mee omdat de mascara en het palette wat grotere bedragen zijn, maar omgerekend per oogschaduw kost het palette ook niet veel. Ik moet bekennen dat ik het meestal ook prima red met alleen mijn palette, en dat ik er echt niet elke dag (een) losse mono(‘s) bij pak. Maar aangezien ik ook al geen producten gebruik als foundation of BB cream, concealer en poeder voelde ik me een beetje quilty naar jullie toe… haha. 🙂 Eigenlijk is het ook wel heel kaal dat ik helemaal geen blush in mijn bezit heb, stiekem kan dat natuurlijk niet als je jezelf een beetje beautylover vind! Fijn hoor jongens, door jullie kan ik dus weer geld gaan uitgeven… Just kidding.

P1000378 -

  • Urban Decay Shadow Insurance – OEPS, vergeten op de foto te zetten… €5,- ong. (gekocht op eBay)
  • byBG 44 oogschaduwpalette €13,99 (excl. verzendkosten)
  • MaxFactor Masterpiece Max mascara €15,99
  • Catrice mono ‘I Love Champagne’ €2,99 (uit het assortiment)
  • Catrice mono ‘I Trust Stardust’ €2,99

Omdat ik dit wel een beetje weinig vond, heb ik mijn gezichtsverzorging ook onder de loep genomen, want dat smeer  ik er ook elke dag op. In dit filmpje liet ik mijn avondroutine al zien, maar daar vermeldde ik de prijzen niet bij, dus die krijgen jullie nu alsnog. Heel erg budget allemaal, maarja ik vind het wel prima werken. Ik heb ook niet echt een probleemhuid namelijk, al merk ik de laatste tijd wel wat meer puistjes en rode plekjes op. Die kan ik alleen vrijwel altijd in verband brengen met dipjes in mijn humeur, dus dat komt meer van binnenuit. De crème heeft mijn moeder gekocht bij haar schoonheidsspecialiste omdat zij die aanraadde voor mij en mijn zus en eh ja, dan gebruik je dat maar gewoon hè… Alleen eigenlijk is hij best duur, dus dat is waarschijnlijk maar eenmalig.

P1000380 -

  • Kruidvat huismerk oogmake-up remover €1,49
  • Kruidvat huismerk reinigingsmelk €1,89
  • Kruidvat huismerk tonic €1,89
  • Nutrimetics crème €36,-

In totaal kost mijn look dus €82,23. Dat vind ik echt nog wel meevallen, alzeker in vergelijking met wat je bij anderen ziet, haha. Die crème is echt een grote aanslag, bijna de helft. Anders was het al helemaal weinig geweest!

Hoeveel is jou gezicht waard?

Advertenties

6 gedachten over “TAG: how much is your face worth?

  1. Superleuk dat je de tag hebt gedaan! Ik vind je look erg mooi, die groene kleuren staan je goed. Mooi simpel ook, prima voor overdag! Je komt ook echt op een lekker laag bedrag uit, daar kan ik nog wat van leren, haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s