Forever 21 – lovely items

Misschien heb je al wel eens van deze webshop gehoord: Forever21. Als je Teske volgt in ieder geval wel, want zij is helemaal gek van hun kleding. Ik wilde er al langer een kijkje op nemen en toen ik dat dan ook een keertje deed, was ik verkocht. Dit is leuk! Ze hebben veel, de items zijn volgens de laatste trends en niet eens echt duur; je moet aardig je best doen een item van €30 tegen te komen. Ik verzamelde mijn favorieten voor jullie – en dat zijn er best veel, aangezien ik de laatste tijd met een wishlist kamp die maar niet wil krimpen… 😉

 forever213truien_zpse7c3bb10.png

Het eerste item is echt zo’n lekkere comfy trui. Zit heerlijk en de stof is warm genoeg om je mouwen op te stropen, zodat hij ook nog super fashionable wordt. Nummero twee is de kabeltrui, maar dan anders. In deze modekleur denk je écht niet meer aan vroeger, maar schieten je gedachten uit naar ‘hip’. Ten slotte een simpele trui die je met heel veel kunt combineren, en die eigenlijk in iedereen zijn kledingkast goed van pas komt!

 2_zps5aee8eca.png

De eerste trui van dit stel is er volgens mij eentje die je een keertje aan moet zien, maar hij lijkt me leuk. Trui nummer twee is lekker speels met gouden glitters erdoorheen geweven, gaaf! In de derde trui zit niet al te opvallend een aztecprintje verweven en laat dat nou net een print zijn die ik heel leuk vind.

 forever21truien_zpsc8a280cb.png

De laatste drie truien zijn lekker basic, maar hebben door de kleur en het model toch allemaal hun charme. Ze staan hier niet voor niets tussen! Ik hou van het kleurtje van de eerste trui en het model lijkt op het eerste gezicht simpel, maar is aan de achterkant net wat centimetertjes langer. De grijs met witte trui was er eerst ook nog in een andere kleurencombinatie die ik wel iets leuker vind, maar het idee van twee simpele kleuren vind ik alsnog leuk uitgevoerd. Bovendien lijkt deze me lekker warm. En de derde trui, die valt weer lekker op met zijn kleurtje en hier zit ook weer iets van een glittertje doorgeweven volgens mij.

 forever21vesten_zps057a8f6b.png

Niet alleen truien, maar ook vesten kunnen je goed warm houden. Deze winter is grof gebreid helemaal hot & happening, een trend waar de eerste twee truien aan mee doen. Je moet ze wel even goed combineren, maar draait eigenlijk niet de hele fashionindustrie om ‘combineren’? Ik zeg ja en ben fan van deze trui, en deze. Het derde item is wel weer wat totaal anders, heel simpel en klassiek.

 forever21blousjes_zps5b9fcd6d.png

Een item dat ook weer veel gezien wordt is het blouseje. Een beetje wijd en zwierig voor de nonchalantie, maar ook met een kraagje en van een andere stof dan een simpel T-shirt voor de flair. Ja, blousejes zijn goed. Hoe kan het dat er dan nog zo weinig van in mijn kast hangen? Nummer één vind ik geweldig met dat onderste stuk in een andere kleur, het kraagje en de een beetje gepofde mouwtjes. Het tweede blouseje is zo’n houthakkersblouseje, dat is ook weer helemaal in. Die leuke kleurencombinaties maken me zelfs in de winter nog vrolijk. Als laatste een wit blouseje zonder kraag, want een wit blouseje… Je snapt me of je snapt me niet, maar een wit blouseje combineert (daar heb je ‘m weer) óveral mee, en dan op de goede manier.

Eigenlijk houd ik van die hele winkel, maar dit zijn toch wel echt mijn favorieten (nog niet over de accessoires gesproken). Ik baal echt dat ze een heel leuk leren jasje en een wit blousje met lovertjeskraag eruit hebben gehaald, maar goed je kan niet alles hebben. Deze items zou ik wél heel graag willen hebben en als ik er iets van in handen krijg, zien jullie dat uiteraard weer terug in een shoplog!

Welk item vind jij het leukst? Heb je wel eens iets besteld bij de Forever21?

Advertenties

5 gedachten over “Forever 21 – lovely items

  1. Die gele kabeltrui is echt geweldig, helemaal herfst! Online heb ik nog nooit iets gekocht van de F21, maar wel gewoon in hun winkel. Oh de paskamerrijen zijn echt lang, maar hun juwelenafdeling is heerlijk om te zien!

  2. heey hester, ik ben in amerikaa al in de forever 21 geweest het is egt een super winkel maar goed nieuwss. in 2013 komt er een forever21 in rotterdam!! trouwens, je hebt een super leuke blog moet ik nog ff zeggen
    xx emkje

    • Dankjewel, je was echt een van de laatsten die ik hier verwachtte, haha 🙂 Ja dat wist ik al, alleen ik dacht dat ’t Amsterdam was? Maakt niet uit, I’ll be there some day!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s